Προφίλ XBox 360 και αποθήκευση παιχνιδιών
Εάν παίζετε παιχνίδια σε ένα XBox 360, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα προφίλ και να αποθηκεύσετε παιχνίδια. Συνδέονται πολύ στενά!

Πρώτον, ένα προφίλ είναι ένας λογαριασμός στον οποίο ένας παίκτης συνδέεται για να παίξει παιχνίδια. Κάθε φορά που ο gamer χτυπά τότε SAVE σε ένα παιχνίδι, δημιουργείται το παιχνίδι αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένο με αυτό το προφίλ. Έτσι, εάν δημιουργήσετε ένα προφίλ με το όνομα

LISA

και στη συνέχεια να συνδεθείτε ως Lisa, κάθε αρχείο παιχνιδιού που αποθηκεύετε θα συσχετιστεί με το όνομα Lisa. Όλα τα επιτεύγματα που θα ξεκλειδώσετε θα ανήκουν στη Λίζα.

Γιατί το θέμα αυτό;

Ας πούμε ότι πηγαίνετε στο σπίτι ενός φίλου και μεταφέρετε μαζί σας το παιχνίδι αποθήκευσης Lisa σε μια κάρτα μνήμης. Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το παίξετε! Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο η Lisa μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι.

Με * ορισμένα * (όχι όλα) παιχνίδια, μπορείτε να μετακινήσετε το αρχείο αποθήκευσης παιχνιδιών για να ανήκετε σε ένα νέο όνομα χρήστη. Έτσι, ο Bob μπορεί να μετακινήσει το αρχείο αποθήκευσης παιχνιδιών για να ανήκει στο όνομα χρήστη Bob. Μόλις συμβεί αυτό, δεν μπορούν να ξεκλειδωθούν άλλα επιτεύγματα.

Αυτό είναι για πολύ νόμιμους λόγους. Ας πούμε ότι η Λίζα παίρνει το 99% του δρόμου μέχρι το τέλος ενός παιχνιδιού και στη συνέχεια αποθηκεύει το παιχνίδι. Τώρα η Lisa χτυπάει το 100% και παίρνει το επίτευγμα του παιχνιδιού. Δίνει το παιχνίδι στον Bob και ο Bob παίζει για 5 λεπτά και παίρνει το επίτευγμα επίσης. Αυτό δεν θα ήταν δίκαιο!

Ωστόσο, τι γίνεται αν η Λίζα θέλει να πάει να παίξει το παιχνίδι της σώσει το σπίτι του παππού της, ενώ επισκέπτεται; Αυτό που κάνει είναι να μετακινήσετε το παιχνίδι αποθήκευσης ΚΑΙ το προφίλ στην κάρτα μνήμης. Τώρα μπορεί να χρησιμοποιήσει το προφίλ της - το οποίο είναι έγκυρο - και το παιχνίδι αποθήκευσης που ταιριάζει με αυτό το προφίλ - στο μηχάνημα στο σπίτι της γιαγιάς της. Οι δύο πηγαίνουν μαζί και εργάζονται ως ζευγάρι.

Τι συμβαίνει αν αυτή η ετικέτα παίκτη είναι μια gamertag ενεργοποιημένη από το XBox Live; Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι λίγο πιο επικίνδυνο. Μπορείτε να μετακινήσετε το προφίλ και να αποθηκεύσετε το παιχνίδι - και όταν μεταβαίνετε στο διαδίκτυο στη νέα θέση, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ το παλιό (δηλ. Το οικιακό σας σύστημα). Κάνει αυτό για να αποτρέψει την κλοπή, έτσι ώστε να μην καταλήξετε με 100 "Λίζα" ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που πηγαίνουν στο XBox Live με την ίδια ετικέτα παίκτη. Μόλις ξαναγυρίσετε στο σπίτι, ενεργοποιήσετε την ετικέτα στο οικιακό σας μηχάνημα και απενεργοποιείται αυτόματα στο σπίτι της γιαγιάς.

Γιατί αυτό είναι επικίνδυνο εξαρτάται από το XBox Live να λειτουργεί ομαλά. Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι όταν οι διακομιστές XBox Live είναι απασχολημένοι, η διαδικασία ανάκτησης αποτυγχάνει. Μπορεί να τους πάρει πολλές ημέρες πολλαπλών προσπαθειών. Αν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να βρίσκεστε σε όλες τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας, επειδή θα μπορούσε να είναι ο διαθέσιμος διακομιστής που βρίσκεστε σε ορισμένες ώρες της ημέρας.

Οδηγίες Βίντεο: Stergere Progres / Salvari Jocuri Xbox One X/S (Δεκέμβριος 2022).